Green Expo organiseert de komende editie de 1.2. TreeAward

Een tuin of park waarbij de aangeplante bomen of partijen echt het verschil maken: als solitaire bomen of karaktervolle groenvolumes, creatieve toepassingen met bomen op terrassen of stadstuinen,…

Schrijf u in met een opvallend project of realisatie waarbij de focus ligt op opvallende integratie van bomen in tuin- of parkprojecten. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens Green Expo op maandag 26 september. Green Expo verwelkomt er dan opnieuw meer dan 10.000 vakbezoekers uit de tuin-, park- en retailsector. Specifiek voor de tuinaanlegsector en boomkwekerij wordt er een wedstrijd over bomen georganiseerd: de 1.2.Tree Award.

Wedstrijdconcept

Met deze wedstrijd wil Green Expo het vakmanschap tussen tuinaannemer, -architect en boomkwekerij in de kijker zetten. Elke tuinaannemer, -architect of boomkwekerij kan zich met een bestaand én gerealiseerd project waarbij het gebruik van bomen beeldbepalend is, inschrijven voor de 1,2. Tree Award. Bomen vormen hierbij dus de basis van het ontwerp of project.

Een vakjury, samengesteld uit oa. de redactieleden van CGconcept en Groen Ondernemenn zullen deze projecten beoordelen en quoteren volgens een aantal vast bepaalde criteria. Drie laureaten worden verkozen. Ook het publiek krijgt inspraak, zij kunnen op de Facebookpoll van Green Expo een stem uitbrengen op hun favoriete project. Het winnende project krijgt tijdens de vakbeurs de 1,2. Tree Award 2016 uitgereikt. Dit omvat een gratis deelname aan de vakbeurs Green Expo 2018 en persaandacht in het magazine CG Concept, Groen Ondernemen en Fence tuinmagazine.

Info – GreenEXPO